• Language
  • EN

Services CBI Training

Det er mennesker som laver forbedringerne. Derfor er holdninger, viden og praktisk erfaringer hos ledere, projektledere og medarbejdere afgørende for succes.

Vi lærer jer at kortlægge processer, at identificere spild og potentialer, at evalure jeres processer, at lave en balanceret prioritering af forbedringsprojekter. Vi lærer jer at definere, at planlægge og at gennemføre forbedringer. Vi lærer jer at lede forandringsprocesser. Vi træner jer til I selv kan.

Vi bygger gerne videre på allerede påbegyndt eller afholdt træning i organisationen. Det er vigtigt at fastholde en linje og at samle de løse ender op. Det skaber motivation og fremdrift. Træningen sker efter ”train the trainer”-princippet og vil brede sig som ringe i vandet og skabe momentum. Træningen vil ske løbende, mens vi laver forbedringerne sammen og vil ligge i forløb af halve eller hele dage. Hvert træningsforløb afsluttes med en eksamen med karakter og personlig feedback til hver enkelt.

Vi træner på tværs af kulturer og landegrænser. Vi giver personlig coaching og mentoring. Vi kalder træningen CBI, men indfletter lean, Six Sigma og EFQM Business Excellence i relevant omfang, hvis I har interesse for det.

I får skabt en fælles ramme og et fælles sprog for at gennemføre fortsatte forbedringer. I får skabt momentum og lyst til mere ud i hele organisationen. I får trænet og udviklet medarbejderne på deres daglige opgaver, således at de hele tiden får arbejdet gjort og samtidig får rodfæstet den nye forbedringskultur.

Se også CBI Systems

 

bubble