• Language
  • EN

Services CBI Systems

CBI står for Continuous Business Improvement, og dækker alle organisationens forbedringsprojekter. Det kan være lean, kvalitets- eller strategieksekveringsprojekter. "CBI-Systems" handler om at styre organisationens forbedringsprocesser og konkrete forbedringsprojekter. CBI systemer er det skelet som forbedringsprojekter hænges op på, så de er overskuelige for alle. CBI systemet skal passe til det kompetenceniveau som organisationen har. CBI systemer skal udvikles i takt med at organisationen udvikler sig.

Vi tager udgangspunkt i det system I har. Har I ikke noget system til styring af jeres forbedringsprocesser og jeres forbedringsprojekter, tager vi udgangspunkt i det enkle, som alle er fortrolige med – et regneark eller MS Share point. I kan ende med en CBI-portal til jeres verden af projekter, resultater, træningsforløb og meget mere, hvis I ønsker det. Systemet udviklet sammen med jeres IT-folk efterhånden, som I bliver bevidste om jeres krav til et system.

I får et system til styring af jeres forbedringsprojekter, som medarbejderne forstår og som støtter dem. I får et system som giver overblik og overskuelighed.  I får et system, der lever i organisationen.

Se også CBI Leadership & Management

bubble