• Language
  • EN

Services CBI Leadership & Management

”Hvor er vi, hvilken vej ønsker vi at gå – og hvad er vores næste skridt?”  Det er typiske spørgsmål for et direktionsteam, når samtalen er på continuous improvement, lean og excellence.

Svaret skal forene jeres forbedringsprojekter, jeres medarbejdere og jeres systemer i samspil og bringe dem ind i en cyklus af konstant udvikling.

”Hvor er vi?” – New Future Formula evaluerer koncerner, forretningsenheder og geografiske enheder. Vi evaluerer den faktiske tænkning, den praktiske udførelse, de målbare resultater og den organisatoriske læring.  Vi bruger mange års indsigt og erfaring , og vores evalueringer giver et benchmark med førende koncerner i Europa. En del af vores værktøjskasse er EFQM Business Excellence modellen. Vores evalueringer giver interne og eksterne benchmarks på det, som skaber resultaterne - og på de faktiske resultater.

”Hvilken vej ønsker vi at gå?” – New Future Formula leverer programmer for CBI-strategier på en inspirerende måde. Vi ser CBI, lean og excellence som det, der gennem mennesker, projekter og systemer kan få jer til at lykkes med jeres planer og drømme.

”Hvad er vores næste skridt?” New Future Formula overfører indsigten fra strategi og evaluering til konkrete og realisérbare planer for, hvordan I skaber og udvikler jeres CI, lean eller excellence-rejse. Vi tager det fulde perspektiv; kultur, programmer, systemer, værktøjer, kompetencer og organisation – inklusiv lederskab og ledelse.

I vil få overblik over CBI i jeres organisation – fortid, nutid og fremtid. I vil få inspiration, råd og strukturerede planer for, hvordan I kan flytte jeres CBI til det næste niveau på jeres rejse mod world class.

Kontakt os og høre hvad vi kan gøre for netop dig

bubble