• Language
  • EN

PETER NYMAND

Nymand & Vogelius

Peter og Niels arbejdede sammen i EFQM-forløbet på Grundfos for år tilbage og har siden igennem årene fundet sammen om løsning af CBI opgaver for kunder i forskellige brancher. Peter har over de seneste 10 år gennemført en række resultatskabende CBI programmer i såvel offentlige organisationer som private danske og internationale virksomheder.

Udover Grundfos har Peter bl.a. arbejdet for Management Centre Europe i Bruxelles og har mere end 25 års erfaring fra stillinger i både ind- og udland hvor han har arbejdet med forbedringer af arbejds- og samarbejdsprocesser med det formål at skabe mere værdi, for mennesker og organisationer.
Peter evner at skabe både procesforbedringer og adfærdsændringer. Han benytter bl.a. sine kompetencer indenfor coaching og vejledning til at støtte og udfordre medarbejdere og ledere med at drive CBI processen fremad. Han skaber vedvarende og resultatskabende CBI-forløb for vores kunder ved at skabe en fast struktur hvor engagerede mennesker driver CBI værket.

Peter laver kort sagt effektivt CBI med et smil. Læs mere

Kvalifikationer:
Cand.merc. (International Business) og HD i organisation og ledelse, ICF og EMCC certificeret coach og certificeret i en række person profilværktøjer som OPQ, MBTI trin I og II, Everything DISC, TEIQ m.fl.
Tidligere dansk mester i amerikansk fodboldspiller og soldat i Den Kongelige Livgarde

Peter har desuden gennemført en række internationale kurser herunder:

  • Neuroscience of Personality med Ph.D. Dario Nardi senior lecturer at UCLA,
  • Masterclass: Your not your brain, with neuroscience expert M.D. Jeffrey Shwartz
  • Transformational Neurocoaching Certification with Dr. Srini Pillay—Harvard-Trained psychiatrist and brain researcher, McKinsey & Co. Think Tank member, and CEO of NeuroBusiness Group.

New Future Formula arbejder i partnerskab med Nymand & Vogelius v. Peter Nymand

bubble