• Language
  • EN

Grundlæggeren af New Future Formula

 - Niels Gørup Christiansen

I 20 år har Niels arbejdet med procesoptimering i bred forstand på tværs af organisationer og landegrænser. Niels har implementeret EFQM Business Excellence på Grundfos, der i den forbindelse vandt Den danske Kvalitetspris i 1999, og som var finalist til Den Europæiske Kvalitetspris i 2001. Endvidere har Niels hos Grundfos udviklet to systemer: et fejlregistreringssystem og et framework for produktionsudflytning, der for begges vedkommende stadig er aktuelle og bruges den dag i dag.

I York Refrigeration, det senere Johnson Controls, har Niels som CBI-direktør stået i spidsen for gennemførelsen af et innovationsprojekt, som blev et af de mest komplekse og epokegørende i køleindustrien, SAB CUB. Den nye type køler blev i 2006 finalist til årets pris som bedste innovation.

I 2007 startede Niels for sig selv, idet han grundlagde konsulenthuset New Future Formula. Som uafhængig konsulent, er Niels fortsat med til at udføre komplekse opgaver for internationale koncerner så som bl.a. Danfoss og LEGO. I Dovista koncernen (3600 medarbejdere) har Niels været arkitekten bag og selv stået i spidsen for design, implementering og drift af CBI. Niels er dedikeret til arbejdet med processer i bredeste forstand og har mange års erfaring med CBI. På den baggrund kombinerer Niels i dag de udbredte modeller så som Lean, Six Sigma Kaizen og samler alle virksomhedens forskellige tiltag og laver en løsning, der passer til virksomheden og som fører ledelsen direkte ind i en opadgående spiral af fortsatte forbedringer.

Niels arbejder med virksomheder og giver også individuel coaching for ledere.

Udvalgte artikler:

bubble