• Language
  • EN

People Who we are

New Future Formula er et konsulenthus, grundlagt i 2007. Vores mission er at hjælpe virksomheder med at skabe fortsatte forbedringer - Continous Business Improvement. 

  • Vi designer, implementerer og driver nye CBI-programmer.
  • Vi inspirerer, evaluerer og forbedrer eksisterende CBI-programmer.

CBI er en forkortelse af Continous Business Improvement - læs mere her

CBI starter og slutter med kulturforandring. Vi starter ofte med at gennemføre meget konkrete forbedringer med  klar mening og klare mål. Forbedringerne har typisk en samlet effekt svarende til 4-16% af omkostningsbasen. Vi gør det på en måde der skaber glade og engagerede medarbejdere. Til sidst har vi en "folkebevægelse" - det vil sige en koordineret organisation der gennem glade medarbejdere, der driver stadige bølger af menningsfulde, profitable og konkrete forbedringer.

Vores kunder er

  • Internationale industrikoncerner der stræber efter at være world class i fortsatte forbedringer - CBI.
  • Mellemstore virksomheder, som ønsker at samle de løse ender, at få organisationen til at trække på samme hammel, og at komme tilbage på sporet samtidig med, at man lærer at bruge redskaberne fra de bedste. 

Ellen Gerdi Andersen

Ellen Gerdi Andersen

Managing Director

Ellen har 15 års erfaring i international handel B2B på ledelsesniveau. Fra 1990 var Ellen Areas sales manager af elektronik componenter i Tyskland. Hun startede fra scratch og efter nogle år var virksomheden, Chemitalic, mellemstor, markedsleder i Skandinavien inden for printkort, positioneret som en af de to førende leverandører på det tyske marked.  I 1996 skiftede Ellen til fødevareindustrien og blev ansvarlig for salg af ingredienser i Frankrig for virksomheden Palsgaard, en af verdens førende producenter af ingredienser. Efterhånden overtog Ellen flere markeder i Vesteuropa, hvor udfordringen var revitalisering og repositionering af kendte produkter. Fra 2000 fik Ellen nu også ansvaret for Ukraine og efterhånden andre markeder i Central og Østeuropa. Her startede hun fra scratch med at skabe nye salgsorganisationer, lave markedsstrategier, og hun stod i spidsen for salgsaktiviteterne til de lokale folk selv kunne. I 2007 fik Ellen ansvar for yderligere et marked - denne gang i Afrika, hvor hun fik til opgave at starte bearbejdningen af det tunesiske marked for ingredienser sammen med lokale folk. Ellen har arbejdet med agenter, distributører og datterselskaber og har trænet lokale salgsmedarbejdere i produkter, salg og markedsstrategier. Siden 2009 har Ellen været adm. dir. i New Future Formula, samtidig med at hun hjælper små og mellemstore virksomheder med at internationalisere deres salgsaktiviteter.  

Kvalifikationer:
E*MBA (SIMI)
Cand.ling.merc. (tysk/fransk)
Diplom i International Business Administration - HD (U)

EFQM Assessor, Bruxelles marts 2015

ega@nff.dk+45 24 25 11 70View on LinkedIn

Niels Gørup Christiansen

Niels Gørup Christiansen

Director, Senior Consultant

Niels startede New Future Formula i 2007. Niels har over de seneste 20 år udført komplekse og epokegørende CBI programmer i internationale koncerner. Af disse kan bl.a. nævnes implementering af EFQM Business Excellence på Grundfos, gennemførelse af et udviklingsprojekt på Johnson Controls (SABROE)/YORK) af SAB-Cube, der repræsenterede et kvantespring i køleindustrien og blev nomineret til årets Innovation i 2007 i Danmark. Som selvstændig konsulent er Niels anerkendt for at gennemføre CBI programmer, der skaber glade medarbejdere, skaber overblik og sammenhæng og ikke mindst dokumenterede vedvarende resultater på bundlinien. Niels hjælper organisationer med at skabe CBI-programmer i verdensklasse og har referencer for førende industrikoncerner. Læs mere...

Kvalifikationer:
Civilingeniør
Diplom i International Business Administration - HD(u)

ngc@nff.dk+45 24 40 57 70View on LinkedIn

Chris Russell

Chris Russell

Virrata

Chris har været ansvarlig for operational excellence programmet hos LUVATA, en af verdens førende producenter afstålrør og stålkomponenter til en lang række forskellige industrier. Programmet omfattede 6.300 medarbejdere fordelt på 36 fabrikker i 19 lande.

Tidligere har Chris været en del af topledelsen i flere store industrikoncerner, hvor han har haft ansvar for operations. Chris har opnået stor erfaring i, hvad der er nøgleingredienserne i en succesfuld implementering og sikring af fortsatte forbedringer af operational excellence. Ligesom han ved, hvad det kræver for at kunne bringe operational og kommerciel excellence på en fælles formel.

Kvalifikationer:
Chris har en MBA fra University of Wales og har studeret ”Advanced Management” på Warwick Business School. Han har ligeledes en ”Post Graduate Certificate” i ”Delivering Quality Excellence” og er medlem af The Chartered Institute of Logistics & Transport (CILT).

New Future Formula samarbejder med konsulenthuset Virrata (www.virrata.co.uk) v. Chris Russell.

Peter Nymand

Peter Nymand

Nymand & Vogelius

Peter og Niels arbejdede sammen i EFQM-forløbet på Grundfos for år tilbage og har siden igennem årene fundet sammen om løsning af CBI opgaver for kunder i forskellige brancher. Peter har over de seneste 10 år gennemført en række resultatskabende CBI programmer i såvel offentlige organisationer som private danske og internationale virksomheder.

Udover Grundfos har Peter bl.a. arbejdet for Management Centre Europe i Bruxelles og har mere end 25 års erfaring fra stillinger i både ind- og udland hvor han har arbejdet med forbedringer af arbejds- og samarbejdsprocesser med det formål at skabe mere værdi, for mennesker og organisationer.
Peter evner at skabe både procesforbedringer og adfærdsændringer. Han benytter bl.a. sine kompetencer indenfor coaching og vejledning til at støtte og udfordre medarbejdere og ledere med at drive CBI processen fremad. Han skaber vedvarende og resultatskabende CBI-forløb for vores kunder ved at skabe en fast struktur hvor engagerede mennesker driver CBI værket.

Peter laver kort sagt effektivt CBI med et smil.
Læs mere...

Kvalifikationer:
Cand.merc. (International Business) og HD i organisation og ledelse, ICF og EMCC certificeret coach og certificeret i en række person profilværktøjer som OPQ, MBTI trin I og II, Everything DISC, TEIQ m.fl.

View on LinkedIn

André Omø Agerholm

André Omø Agerholm

KIT Innovation

André er anerkendt for sin evne til at udvikle systemer og koncepter, der styrker ledelsen og giver klarhed. André hjælper organisationer med at rodfæste systemer, strukturer og koncepter. André har mange års ledelseserfaring på direktionsniveau inden for produktion og logistik. André og Niels har arbejdede tæt sammen på Johnsson Controls og har siden sammen løst en række komplekse opgaver.

Kvalifikationer:
E*MBA (SIMI)
Civilingeniør
Academiingeniør
EFQM-assessor
Autoriseret bestyrelsesmedlem
Autoriseret Belbin bruger 

New Future Formula arbejder i partnerskab med KIT Innovation v. André Omø Agerholm

View on LinkedIn

Rasmus Jørgensen

Rasmus Jørgensen

Forstaa

Rasmus har i over 10 år været ansvarlig for gennemførsel af forbedringsinitiativer i en række anerkendte organisationer.

Fokus har hele tiden været og er stadig at skabe forbedringer der engagerer medarbejdere, styrker virksomhedens processer og bidrager til bundlinjen.

Rasmus møder organisationer og mennesker hvor de er. Rasmus har et vindende væsen, der gør at forbedringsarbejdet giver arbejdsglæde hvor han kommer frem. Rasmus er anerkendt som en dygtig underviser og facilitator.

Rasmus understøtter sin praktisk erfaring og sin engagerende arbejdsform med dyb viden omkring organisatoriske og industrielle læringssystemer, og har således en ph.d. fra DTU indenfor feltet. Rasmus har publiceret en række videnskabelige artikler, praktikerartikler og præsenteret disse på en lang række videnskabelige konferencer. Rasmus har modtaget international anerkendelse for sit arbejde indenfor procesforbedring og medarbejderengagement.

Han behersker de centrale redskaber indenfor lean, systematisk sidemandoplæring (TWI-JI), organisatorisk læring og procesforbedring, og evner at sætte dem i spil, når det er relevant – og det på en meningsfuld og jordvindende måde. Igennem en positiv tilpasset anvendelse af redskaberne skaber virksomhederne markante resultater og varige forandringer.

Kvalifikationer:
Civilingeniør
Ph.d, DTU Management

New Future Formula arbejder i partnerskab med Forstaa CVR nr 35549110

Mogens Henriksen

Mogens Henriksen

Senior Consultant

Mogens har tilbragt det meste af sit arbejdsliv hos Grundfos, hvor han har været beskæftiget med ledelse af funktioner, projekter og processer, indenfor en række forskellige ansvarsområder i såvel Grundfos A/S som Grundfos Koncernen. Hovedopgaverne har været udvikling og forbedring af produktion og administrative processer i forsyningskæden, i roller som bl.a. Logistikchef, Process Director og Operational Excellence Director. 

Involvering og ansvar omfatter bl.a. implementering af IT-system (SAP), globale teams og definerede processer, forandringsledelse og løbende forbedring af processer og brug af IT, udvikling og implementering af produktionssystemer med afsæt i EFQM Business Excellence, Lean og Total Quality. Mogens og Niels arbejdede tæt sammen omkring implementering af EFQM Business Excellence.

Mogens har desuden virket som ekstern lektor på uddannelsen Master in Management of Technology (MMT) (Executive MBA) på Aalborg Universitet en del år og haft forskellige tillidserhverv, bl.a. bestyrelsesmedlem i Poul Due Jensen’s Foundation (ejer af Grundfos).

Kvalifikationer og erfaringer

  • Faglig uddannelse, Produktions tekniker og Merkonom, begge med speciale i driftsledelse.
  • Master in Management of Technology, MMT (Executive MBA)
  • EFQM European Award Assessor (EAA)
  • Six Sigma
  • Bestyrelses opgaver
bubble