• Language
  • EN

News Nå jeres mål. Giv din virksomhed en vej at gå

Nå jeres mål. Giv din virksomhed en vej at gå

Alles deltagelse er nøglen til succesfulde forandringer

Eksekvér strategi og realisér budget. Den bæredygtige klimadagsorden. Nye krav til ESG. Fuld indførelse af sidste års store innovation. Nye teknologier. Nye krav i markedet. Nye forventninger fra medarbejderne.

Der er store krav om, at du konstant er på forkant med at tilpasse, forandre og udvikle din virksomhed og din organisation. Og de bliver ikke mindre de kommende år.


Der er stadige stigende krav og forventninger til at forandringer og muligheder bliver omsat til fuldt indførte forbedringer. Med et smil. Velorganiseret. Dokumenteret.


Forandringsledelse kan være benhårdt, og hvis din virksomhed ligner de flestes, ved du, at det er svært at få ledere og medarbejdere til se muligheder, ændre adfærd og omfavne nye processer. Helt praktisk. Nu og her. På en meningsfuld måde med både et kortsigtet resultat og et langsigtet perspektiv.


Der findes ikke et quick fix, hvor du med et trylleslag ændrer virksomhedskulturen eller optimerer alt.


Men med New Future Formulas koncept Continuous Business Improvement (CBI) får du en enkel tilgang til at involvere hele virksomheden i at skabe en glad og levende folkebevægelse for fortsatte forbedringer. En tilgang der er gennemtestet med dokumenterede resultater på virkelighedens slagmark.

Sammen får vi tingene til at ske


CBI-formlen går i al sin enkelhed går ud på at identificere og løse din virksomheds konkrete problemer og strategiske udfordringer igennem 100-dages sprint, der formuleres som forbedringsprojekter.


Målene sættes af ledelsen og medarbejderne i fællesskab, og kan handle om alt fra at optimere administrative processer til at øge kundeloyaliteten og indløse effektiviseringsgevinster i forlængelse af en ERP-udrulning eller forbedre klimaregnskabet. På vejen udvikler vi sammen jeres kompetencer og kultur på en virkelighedsnær og konkret måde. På vejen designer og indfører vi enkle recepter,
indenfor rammerne af en halvårscyklus, der inspirerer til stadigt nye halvårsrunder i årene efter.


I New Future Formula designer, implementerer og driver vi CBI-programmer. Siden 2007 har vi gennemført over 10.000 forbedringsprojekter for flere end 100 organisationer med en dokumenteret effekt på bundlinjen på over 1.500 millioner kroner.


Vi har undervejs trænet flere end 600 medarbejdere i CBI. Vi ved, at forankringen i din virksomhed er altafgørende for at skabe en stærk og bæredygtig kultur, der selv spiller nye forbedringsprojekter på banen, som konstant sikrer din virksomhed en stærkere position i markedet og til stadighed og dokumenteret, når de strategiske mål, virksomheden har lovet sig selv og dets ejere.

Derfor er CBI din klogeste investering i år


Resultaterne af din virksomheds arbejde med CBI afhænger naturligvis af de mål du sætter.


Men vi oplever typisk, at du som virksomhed med CBI:

  • opnår støtte til en sikker eksekvering i alle grene af organisationen Dokumenteret
  • forbedrer processer i alle grene af virksomheden gennem 100-dages sprint
  • øger kundeloyalitet, priser og salg målbart
  • styrker medarbejderes kompetencer til at se og skabe forbedringer på en positiv måde
  • giver stadig kulturudvikling og et fortsat flow af forbedringer
  • får en dokumenteret bundlinjevirkning. Typisk ROI på 300-400% over 5 år. Dvs. 60-80% p.a.

Kundecases

Virkeligheden er altings prøve. Dyk ned i vores kundecases og bliv klogere på, hvordan vi har hjulpet kunder som dig i mål med at skabe en virksomhedskultur, der konstant kigger ind i, hvordan vi gør tingene bedre, hurtigere og smartere. I går, i dag og i morgen.

eurodan-huse
Læs hvordan eurodan-huses samarbejde med New Future Formula om CBI-konceptet ”Fortsat Bedre” har skabt en kollektiv livsstilsændring, hvor medarbejderne på tværs af funktioner og arbejdsopgaver arbejder benhårdt sammen om at aflevere 100 % fejlfrie huse til familien Danmark og skabe tilfredse kunder, der er gode ambassadører for det landsdækkende byggefirma.

Se resultaterne af vores samarbejde med eurodan-huse her.

Danfoss Drives
Læs hvordan Danfoss Drives med New Future Formula konceptet Meet Listen-Act fastholder vigtige kunder, der trods world class kvalitetsledelsessystemer og topkarakterer i audits påpegede mulige forbedringer. Det kickstartede en adfærdsændring i industrigiganten, der siden 2018 har gennemført i tusindvis af forbedringsprojekter i tæt samarbejde med kunderne.


Se resultaterne af vores samarbejde med Danfoss Drives her..

Sådan kommer du i gang og i mål


I New Future Formula har vi know how, ekspertisen og erfaringen til at hjælpe din virksomhed med at skabe en kultur, der vil og kan eksekvere på forbedringsprojekter, hvad enten det er målet at optimere produktionen, styrke salget, fastholde medarbejderne eller noget helt fjerde.


Gør som Danfoss, eurodan-huse og mange andre virksomheder. Kontakt os uforpligtende på +45 24 25 11 70 eller info@nff.dk.

 

Back to news

Share with your friends

bubble