• Language
  • EN

News Benchmarking besøg: Praktisk produktionsplanlægning i international klasse på LUVATA Pori Finland

Gennem det sidste år har BSB-Industry Polen lagt en stor indsats i at forbedre deres produktionsplanlægning. Et visuelt, simpelt og effektivt produktionsplanlægningssystem er designet og implementeret på produktionsgulvet. Parallelt er et nyt IT Navision-system ved at blive implementeret. New Future Formula senior konsulent Chris Russell har stolt taget del i rejsen.

Nogle gange, når du arbejder og kæmper hårdt med noget, er det værd at besøge en anden organisation, der har oplevet de samme udfordringer - og er lykkedes. Dermed får du forstærket hvad du gør rigtigt, du får professionelle diskussioner og løsninger på højt plan, hvor du har specifikke vanskeligheder, og du får du inspiration til de næste trin.

Derfor besøgte BSB Polen LUVATA Pori Finland den 23. august.

LUVATA Pori Finland producerer superledere og har arbejdet med planlægningsprocessen i årevis og har gennem en systematisk mangeårig indsats været i stand til at reducere gennemløbstiden med imponerende 75% siden 2008.

Vi mødte mange venlige, gæstfrie og meget erfarne ledere og medarbejdere i "LUVATA Pori Finland". De præsenterede med forståelig stolthed, hvad de har opnået gennem årene. Som planlagt var fokus på produktionsplanlægning. Vi så flere imponerende boksesystemer på fabrikken. Vi så også, hvordan det passer til IT-systemet. Der blev gjort mange noter til ideer i BSB, og mange indsigter er sandsynligvis allerede under gennemførelse i BSB Poland.

På vegne af BSB-Polen og New Future Formula, igen tak til LUVATA Pori for at åbne jeres døre og vores sind.


nyhedsbrev/img_4879.jpg

nyhedsbrev/img_4891.jpg

nyhedsbrev/img_4908.jpg

Vores værter på LUVATA Pori var: Alejandro Tassara, LPS Kontor, Jari Heikkila, Senior LPS Navigator Pori, Rick Hainirihar, LPS Kontor, Ben Karlemo, Chef for Superledere Forretningsenhed, Carita Laine, LPS Navigator, Mikael Holm, Production Manager, Ida Myllyharju , Supply Chain Specialist, Samuli Sinerva, LPS Navigator.

Fra BSB deltog personer: Axel Elneff, produktionschef, BSB, Karol Bania, produktionschef, BSB, Marek Piwowarski, produktionschef, BSB, Sebastian Nurkowski, produktionsplanlægning, BSB og Christian Møller, produktionskoordinering, BSB, Andrzej Cywinski, BSB

Back to news

Share with your friends

bubble